.
Envía tus crónicas o sugerencias a segunda_regional@yahoo.es Agradecemos cualquier tipo de colaboración.
.
.

Usuarios online

TÉCNICOS

-

Los otros líderes de segunda...

-
Regístrate en el foro de discusión y comparte con los demás tus opiniones. Entérate de las últimas novedades...
.

Comunicat Oficial Segunda Regional Safor


Mitjançant el present comunicat l'administració d'aquesta plana web vol posar en coneixement dels seus seguidors la decisió presa després d'un període d'intensa meditació, de paralitzar la seua activitat de manera indefinida.

El motiu pel qual es pren aquesta trista decisió es la falta de recolzament per part dels diferents equips que conformen el grup tretze de la segona regional que fa inviable que un projecte d’aquesta magnitud continue endavant com ho ha fet fins al moment. La raó de perquè ara i no abans es la progessiva pèrdua de col-laboradors que contribuïsquen a que la pàgina seguisca desenvolupant la seua funció que no ha sigut mai cap altra que la de informar sobre les incidències de la competició des d’un punt de vista absolutament imparcial.

Hem de dir que aquest comunicat no es més que la confirmació de la crònica d’una mort anunciada, doncs la temporada anterior es va meditar la possibilitat de no començar aquest curs sense unes garanties mínimes que asseguraren que la tasca fora completa. La situació fou un calc del que ha ocorregut aquesta temporada: un inici amb molta gent disposada a posar de la seua part per tal de que aquest blog funcionara al màxim rendiment i un final lluny d’aconseguir-ho. Exceptuant algun que altre equip, la majoria de cooperacions només han durat fins a que l’equip en qüestió ha deixat de tindre opcions per alcançar un determinat objectiu, generalment l’ascens. Curiosament el nombre de visites s’ha mantingut.

Junt amb l’anterior, la feina que suposa dur actualitzada una pàgina d’aquestes característiques sense cap remuneració també ha propiciat que desapareguera la poca motivació que hi quedava per tal de continuar.

Hem preferit quedar en la memòria dels nostres visitants com aquell lloc web enormement treballat on devies d’acudir si volies conèixer qualsevol informació sobre la competició, i no com un projecte fracassat que era el camí que duia.

D’aquestes dues temporades i mitja de treball desinteressat hem extret varies conclusions: la primera d’elles es que la nostra idea ha gaudit d’una gran acceptació, i la segona, que l’aplicació a la pràctica no es possible amb la col-laboracio, sinó de tots, de la majoria d’equips del grup. Hem crescut setmana rere setmana, aquesta sempre ha sigut la nostra intenció, però hem arribat a un punt on no només ha sigut impossible prolongar el creixement, sinó també ho ha sigut seguir funcionant amb un mínim de “serveis.” Pensem al mateix temps que respecte a la feina que hem fet no pot reprotxar-se el més mínim, sinó tot el contrari. Hem rebut en varies ocasions les cridades de varies revistes per tal de col-laborar amb la seua edició, mostra de que el treball estava fent-se molt be i del qual ens sentim molt orgullosos. Precisament la col-laboració amb una d'aquestes va fer que la temporada anterior la pàgina continuara fins la última jornada i no ocorreguera com aquesta.

Esperem que aquesta parada siga només un parèntesi i que prompte tornem a estar amb tots vosaltres. Així, tornarem quan cregam amb total seguretat que tenim el suport suficient com per a fer una bona feina i no fer-la a mitges.

D’ací al final de temporada el fòrum de discussió, al qual comptem quasi amb 200 usuaris registrats, seguirà funcionant i seguen moderat per nosaltres. Serà en ell on podreu informar-se en l’estiu de si la pàgina torna a posar-se en funcionament.

Per últim volem agaïr a tots aquells fidels visitants que ens han seguit setmanalment - jugadors, entrenadors, membres del còs tècnic, directius, aficionats, àrbitres, periodistes - i sobre tot a aquells que han participat activament. Hem tingut una mitja de visites mensuals superior a les 7.000, més d’11.500 al mes de novembre, un fet impensable quan s’inicià aquest projecte que avui diu fins aviat. Donar per supost les gràcies també als nostres col-laboradors on mereixen una menció especial la Vall d’Alfandech i el Benifairó que pese a donar-se-lis totes les circumstàncies esportives adverses no ens han fallat en cap ocasió. Enhorabona a aquells equips que han aconseguit els seus objectius i més sort per a aquells que no han pogut fer-ho.




Att. Segunda Regional Safor

0 comentarios:

FORO DE DISCUSIÓN

FORO DE DISCUSIÓN
Pincha sobre la imagen

Segunda Regional Safor

Toda la información del grupo XIII de segunda regional.

RESULTADOS

-

PARTIDOS PENDIENTES

-

SANCIONADOS

-

Artilleros por equipos

-

JUGADORES MAS VALORADOS

-

PROXIMA JORNADA

-

PICHICHI

-

ZAMORA

-

Más goleado

-

Esta jornada anotaron...

-